Aquest blog persegueix com a objectiu elaborar un recull de receptes de carn. Animem a tothom qui ho desitgi a participar-hi activament i agrairem qualsevol comentari, proposta o demanda.

viernes

SALTAT DE VEDELLA AMB PASTA FRESCA

Ingredients per a 2 persones.
2 bistecs de vedella d'uns 150gr (Carnisseria Xavi).
500gr de tallarines de pasta fresca.
80gr de mongetes tendres.
1 paquet de brots de soja frescos (50gr).
1 ceba tendre ample.
1 piparra picant.
Unes fulles d'orenga seca.
Unes làmines de nous.
Pebre.

1. Poseu una olla al foc amb força aigua per fer la pasta, primer, però, coeu-hi les mongetes tendres. Reserveu-les a banda quan siguin gairebé cuites.
2. Talleu els bistecs de vedella amb bocins petits i reserveu-los fora de la nevera. Poseu una paella o un wok al foc i deixeu que s'escalfi. Daureu la vedella, amb una mica de sal i pebre, i afegiu-hi les mongetes tendres.
3. Al cap de 30 segons, afegiu-hi els brots de soja i continueu saltant.
4. Just en aquest moment, feu bullir de nou l'aigua de l'olla i poseu-hi la pasta fresca, no acostuma a trigar més de 3 minuts a coures.
5. Mentrestant, afegiu el saltat, la piparra tallada ben petita i les làmines de nous. Talleu la ceba tendra en juliana i afegiu-la-hi també.
6. Quan la pasta sigui cuita, poseu un colador ample suspès a la pica i aboqueu-hi tot el contingut de l'olla. No cal deixar que la pasta es refredi sinó incorporar-la a la paella del saltat; això si, ben eixuta.
7. Barrejeu bé. Afegiu-hi les fulles d'orenga i, si voleu, una mica de formatge ratllat. Porteu-ho de seguida a taula. 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario