Ingredients per a 2 persones.
12 costelles de cabrit (Carnisseria Xavi).
2 pomes golden.
2 formatges de cabra.
1 grapat d'avellanes torrades.
1 ou.
Farina d'avellanes.
Pa ratllat.
Oli d'oliva.
1. Bateu l'ou en un vol i passeu-lo a un plat una mica fondo.
2. Poseu la farina d'avellanes en un altre plat fondo, tritureu unes quantes avellanes torrades i barregeu-les bé amb una mica de pa ratllat.
3. Saleu les costelles, passeu-les per la farina d'avellanes, després per l'ou i per la barreja de pa ratllat i avellana.
4. Prepareu l'acompanyament: Traieu el cor de les pomes i, sense pelar-les en anelles gruixudes (3 pomes).
5. Talleu els formatges a làmines gruixudes.
6. En una safata que pugui anar al forn, poseu una làmina de poma a la base. A sobre, 2 trossets de formatge i repetiu l'operació: col·loqueu al damunt una altra làmina de poma, 2 trossets de formatge, i torneu-hi encara una vegada més. Al cap damunt de tot hi quedaran dos trossets de formatge. Gratineu-ho al forn.
7. Fregiu les costelletes en una paella calenta amb una mica d'oli.
8. Ja només cal muntar el plat: col·loqueu al mig la poma i el formatge gratinats. Al voltant recolzeu-hi les costelles.
No hay comentarios:
Publicar un comentario