Ingredients per a 4 persones.
Rodo de vedella (Carnisseria Xavi).
4 cebes.
4 pastanagues.
4 porros.
1 1/2 got de vi blanc.
Rovellons.
All, julibert i oli d'oliva.
1. Saleu la carn refregant-la per totes bandes, i tot seguit feu uns petits talls amb l'ajit d'un ganivet sense tallar la corda.
2. Una vegada enllestit col·loqueu el rodo en una safata apta per posar al forn, prèviament escalfat a 180ºC i hi afegiu un bon raig d'oli.
3. Per a elaborar la salsa, agafeu les cebes, els porros i les pastanagues i un cop pelades i netejades es tallen tots a daus.
4. Un cop daurada li afegiu la verdura i el deixeu altre cop al forn a la màxima temperatura.
5. afegiu mig got de vi blanc quan la verdura estigui quasi feta. I un cop estigui cuit, coleu el suc de la verdura i en una olla a pressió hi poseu la carn amb el suc colat i li afegiu un got de vi blanc. El deixeu uns 15 minuts.
6. Un cop passats els 15 minuts, reserveu la carn en un plat i coleu el suc.
7. Per altra banda, cal batre la verdura fins deixar-la en una textura no massa espessa.
8. Trenqueu la corda de la carn i talleu el rodo a talls.
9. Per últim agafeu els rovellons trossejats i poseu-los en una paella amb oli, all i julibert, una vegada fregits els poseu en un recipient sense oli i hi afegiu la salsa i els talls de rodo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario