Ingredients per a 2 persones.
1 espatlla de xai (Carnisseria Xavi).
Oli d'oliva.
2 grans d'alls.
1/2 got de vi blanc.
Farigola.
Romaní.
1 taronja.
Sal i pebre mòlta.
1. Escalfeu al forn a 150ºC.
2. En una plata poseu l'espatlla de xai, salpebreu-ho, aboqueu el romaní i la farigola i els grans d'alls trencats.
3. A continuació unteu amb les mans l'espatlla d'oli per totes bandes.
4. Poseu-ho al forn i afegiu el vi per sobre de l'espatlla.
5. L'espatlla restarà al forn durant 1:30h aprox., donant-li la volta cada 20 minuts més o menys, aprofitant el suc de la plata per posar-li per sobre.
6. Quan heu comprovat amb un ganivet que l'espatlla ja esta ben cuita, lleceu-hi el suc de la taronja per sobre, en el mateix moment que poseu el forn a la màxima temperatura durant 5 minuts per cada banda. D'aquesta forma aconseguireu que quedi cruixent per sobre i melosa per dintre.
7. Una vegada fora del forn, talleu l'espatlla i emplateu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario